Nurdağı Anaokulu
ALPASLAN TÜRKEŞ MAH. 103 NOLU SK. NURDAĞI ANAOKULU BLOK NO 32 İÇ KAPI NO 1 NURDAĞI / GAZİANTEP

VİZYON

Mutlu, kendine güvenen, başarılı, sağlıklı, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek.

MİSYON

Güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak, olumlu benlik kavramının gelişmesine katkı sağlamak, öğrenmeye ilgi uyandırmak, bilişsel, sosyal, dil ve psiko-motor becerilerinin gelişimi desteklemek; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, milli değerlere sahip, kendine güvenen bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim

Tam gün eğitim

08.30- 13.30

Doğal gaz

Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine uzaklığı 70 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Alpaslan Türkeş Mah. 103 Nolu Sok. Nurdağı Anaokulu Blok No:32 İç Kapı No:1 Nurdağı/Gaziantep

Proje Çalışmaları

-E-Twinning-Geri Dönüştür, Oyna ve Öğren -Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Sözlük Özgürlüktür."